Ομελέτα με κολοκύθα και μπέικον

Την ομελέτα την ξέρουμε σαν αλμυρό φαγητό. Σε αυτήν την συνταγή θα γευτείτε κάτι διαφορετικό γιατί η ομελέτα αυτή είναι γλυκιά και νόστιμη.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

  • 5 αυγά
  • Λίγο γάλα
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κομμάτι μικρό κολοκύθας πορτοκαλί
  • 5 φέτες μπέικον

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια σας με λίγο αλάτι. Όταν πάρουν χρώμα θα ρίξετε την ζάχαρη και θα ανακατέψετε. Θα ψιλοκόψετε την κολοκύθα και θα την βάλετε στο μούλτι για να θρυμματιστεί. Θα την ρίξετε και αυτήν στο τηγάνι και θα ανακατέψετε καλά και θα τα αφήσετε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Θα σπάσετε τα αυγά σε ένα μπολ και θα ρίξετε και λίγο γάλα και θα τα ανακατέψετε για να φτιάξετε την ομελέτα σας. Θα την ρίξετε μέσα μαζί με αλάτι και πιπέρι και θα ανακατεύετε συνέχεια για να διαλυθεί και να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Θα κόψετε και το μπέικον σε μικρά κομμάτια και θα το ρίξετε μέσα. Όταν πάρει χρώμα η ομελέτα σας τότε θα είναι έτοιμη.

VOTE για την σελίδα

Σχόλια