Δημοκρατία από τον τόπο που γεννήθηκε - Αποτελέσματα δημοψηφίσματος

Χθες στις 05-07-2015 με το δημοψήφισμα ο λαός αποφάσισε ότι η απάντηση του όχι στο ψηφοδέλτιο, είναι όχι στην πρόταση των δανειστών αλλά και ναι στην δημοκρατία και η νίκη τους ήταν με 60% περίπου η απόφαση του όχι και γιορτάστηκε σαν μία ιστορική αλλαγή στην ζωή μας και στο μέλλον της χώρας μας.

Ο ελληνικός λαός αποδείχθηκε ότι δεν φοβάται την τρομοκρατία όλων αυτών που την δημιούργησαν και όλων αυτών που κύριο στόχο τους είχαν με την προπαγάνδα να φοβίσουν τον λαό και να μην αφήσουν ένα δημοκρατικό λαό να ψηφίσει δημοκρατικά. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που ψήφισαν με 40% περίπου το ναι, που εκτός συμφερόντων, υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτούς, των παιδιών τους ή και για τα εγγόνια τους. Όλοι ανεξάρτητα τι ψηφίσανε το ίδιο αποτέλεσμα επιθυμούν. Το ναι ήταν για την προστασία του ελληνικού λαού μέσα στο ευρώ και το όχι για την προστασία του ελληνικού λαού πάλι μέσα στο ευρώ.

Η ερώτηση ήταν απλή. Δέχεστε ελληνικέ λαέ να υπογραφεί η συμφωνία που μας επιβάλλουν οι δανειστές; Ναι ή Όχι; 

Το όχι σαν αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όπως αυτοί έχουν αναφέρει, είναι ένα όπλο γι' αυτούς που δεν το αποκαλύπτουν παρά μόνο όταν υπογραφεί η συμφωνία. Το ναι ήταν η υπογραφή τους σε όλα τα μέτρα λιτότητας και στο χρέος που το θεωρούν μη βιώσιμο. Αυτό είναι μια πλήρη εικόνα για το δημοψήφισμα που δεν άφησαν οι προπαγάνδες να μεταδοθεί αλλά μεταδόθηκε με έμμεσο και με άμεσο τρόπο στον ελληνικό λαό.

Ο κόσμος χθες γιόρτασε αυτήν την απάντηση προς τους δανειστές με τραγούδια και χορούς, χωρίς να γνωρίζει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει αλλά και άνθρωποι που φοβούνται. Εδώ που φτάσαμε δεν έχουν και τίποτα να χάσουν αλλά πάντα έχεις κάτι να χάσεις. Η συμφωνία αυτή όμως μπορεί να είναι θετική για τον ελληνικό λαό. Έχω μάθει να μην κρίνω εάν δεν ψάξω όλες τις ενδεχόμενες πληροφορίες και να έχω μια πλήρη εικόνα της κατάστασης άρα περιμένω να δω αποτελέσματα...

VOTE για την σελίδα

Σχόλια