Εγκαταστήστε το kodi για να μπορείτε να δείτε online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους και σε HD (16.1 Jarvis)

Αυτή η έκδοση που θα δείτε παρακάτω υπάρχει για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1. Μπείτε στην σελίδα Kodi και πατήστε Download και επιλέξτε σε ποιο λειτουργικό θα το εγκαταστήσετε. πχ. Εάν θέλετε να το εγκαταστήσετε στο Tablet σας θα πατήσετε στο σύμβολο του Android το ARM ή από το Google Play Store.


2. Όταν το επιλέξετε θα ξεκινήσει να κατεβάζει το πρόγραμμα. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να κατέβει. Ξεκινήστε το αρχείο που κατεβάσατε και πατήστε εγκατάσταση (αν σας βγάλει σφάλμα ασφαλείας στο Tablet κατά την εγκατάσταση τότε πηγαίνετε Ρυθμίσεις --> Ασφάλεια --> και βάλτε Τικ στο Άγνωστες Πηγές και συνεχίστε την εγκατάσταση του προγράμματος). Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πατήστε Άνοιγμα. Θέλει λίγο χρόνο για να εγκατασταθεί


3. Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα θα πάτε στο Sestem --> Settings --> Appearance --> International --> Language και επιλέξτε την γλώσσα που θέλετε.


Πατήστε το εικονίδιο με το σπίτι για να επιστέψετε στο αρχικό Menu.ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

4. Πατήστε Σύστημα --> Διαχείριση Αρχείων --> (διπλό κλικ) Προσθήκη Πηγής και στην Εισαγωγή Διαδρομών θα γράψετε 

http://fusion.tvaddons.ag

και πατήστε το κουμπί Τέλος. Στην εισαγωγή ονόματος πιο κάτω γράψτε fusion και πατήστε Εντάξει. Ξαναπατήστε το εικονίδιο με το σπίτι.   

5. Πατήστε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Πρόσθετα --> Εγκατάσταση Από Αρχείο Zip --> Fusion και μπείτε στο φάκελο Start-Here και κάντε εγκατάσταση το αρχείο Plugin.video.hubwizard-1.2.0.zip. Θα εμφανιστεί κάτω δεξιά ότι το αντικείμενο εγκαταστάθηκε. Ξαναπάτε στο Αρχικό Menu με το σπιτάκι.   


6. Πατήστε Εφαρμογές --> Config Wizard και επιλέξτε ποιο λειτουργικό έχετε και πατήστε Ναι. Περιμένετε να κατέβει. (Αν σας βγάλει σφάλμα στην εγκατάσταση στα Windows, θα πρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας με αγγλικούς χαρακτήρες)


Πατήστε πάλι στο Αρχικό Menu.
 
ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

7. Στην συνέχεια πατήστε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Πρόσθετα --> Εγκατάσταση από αποθετήριο --> Όλα τα αποθετήρια και μετά Υπότιτλοι. Κάντε εγκατάσταση όποιες πηγές θέλετε που θα σας βρίσκουν υπότιτλους πχ. Ενεργοποιήστε το Subtitles.gr, Opensubtitles.org και Greeksubtitles.eu. Θα πατήσετε πάνω και θα κάνετε εγκατάσταση. Πατήστε το Σπιτάκι ξανά. 8. Πατήστε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Εξατομίκευση --> Διεθνοποίηση --> Κωδικοποίηση Χαρακτήρων και επιλέξτε Greek(Windows)


Πάτε με το βελάκι πίσω μια φορά


πατήστε Βίντεο --> Υπότιτλοι και στις Γλώσσες Για Τις Οποίες Θα Γίνει Λήψη Υπότιτλων πατήστε στο English ώστε να γίνει άσπρο και στο Greek για να γίνει κίτρινο και πατήστε Εντάξει. Πατήστε πάλι το Σπιτάκι.  


9. Κλείστε το πρόγραμμα και ξανατρέξτε το. Περιμέντε να γίνουν όλες οι αναβαθμίσεις και συνεχίστε. Στην επιλογή Βίντεο θα πατήσετε Exodus (που είναι πιο κάτω). Στην συνέχεια θα πατήσετε Εργαλεία --> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Υπότιτιλοι --> Ενεργοποίηση υπότιτλων και στο Κύρια γλώσσα θα επιλέξετε Greek. Πατήστε Εντάξει και μετά το βελάκι μία φορά.


Επιλέξτε Ταινίες ή Σειρές ή ότι άλλο επιθυμείτε και διαλέξτε το είδος που θέλετε. Διαλέξτε μια ταινία και πατήστε πάνω και θα εμφανίσει μια λίστα με ποιους Server έχουν την ταινία αυτήν διαθέσιμη.Επιλέξτε έναν όποιον θέλετε και η ταινία θα παίξει. Για να εμφανίσει τους υπότιτλους πατήστε πάνω στην οθόνη ώστε να εμφανιστεί το Menu. Κάτω δεξιά έχει ένα τετράγωνο με μια γραμμή μέσα. Πατήστε λήψη και θα εμφανίσει τους διαθέσιμους υπότιτλους.Εάν δεν βρεθούν επιλέξτε στα δεξιά του παραθύρου άλλη υπηρεσία. Πατήστε τον υπότιτλο που θέλετε και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ. 


Εάν δείτε ότι δεν συγχρονίζουν ή είναι λάθος, με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε άλλον υπότιτλο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ

10. Πατάτε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Πρόσθετα --> Εγκατάσταση από αρχείο zip --> Fusion --> xbmc-repos --> international και πατήστε πάνω στο greek-repository.Twilight0-1.0.2.zip. Στην συνέχεια Εγκατάσταση από αποθετήριο --> Twilight0 Addon Repository --> Πρόσθετα βίντεο και κάντε εγκατάσταση το GreekTV. Πάτε στην Αρχική σελίδα. 11. Πατήστε Βίντεο --> Πρόσθετα --> GreekTV και επιλέξτε ότι θέλετε να δείτε.


12. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα κανάλια που θέλετε να φαίνονται στην αρχική οθόνη. Πάτε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Εξατομίκευση --> Κέλυφος --> Ρυθμίσεις --> Πρόσθετο Συντομεύσεις. Στο Υπομενού "Βίντεο" κύριας σελίδας επιλέγετε τα 5 κανάλια που εσείς θέλετε. Μπορείτε πχ. να προσθέσετε το GreekTV βάζοντας το στην θέση κάποιου άλλου.


ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

13. Πατάτε Σύστημα --> Ρυθμίσεις --> Σύστημα και πατάτε το Επίπεδο Ρυθμίσεων συνέχεια μέχρι να γράψει για Προχωρημένους. 


Μετά πατάτε Έξοδος Ήχου και επιλέξτε στον Αριθμός Καναλιών πόσα ηχεία είναι συνδεμένα στην συσκευή σας πχ. 2.0 για το Tablet ή 5.1 για το Home Cinema και λοιπά (Ο αριθμός πριν το κόμμα είναι ο αριθμός των ηχείων σας και ο αριθμός μετά το κόμμα είναι εάν έχετε sub-woofer στο σύστημα). 


Στην συνέχεια πατάτε Ποιότητα Επανάληψης Δειγματοληψίας και αλλάξτε το σε Υψηλή για καλύτερη ποιότητα ήχου. 


Αν η συσκευή σας είναι συνδεμένη σε Home Cinema, τότε τσεκάρετε το Ενεργοποίηση Διέλευσης και πιο κάτω το Δέκτης Με Υποστήριξη Dolby Digital (AC3) και το Δέκτης Με Υποστήριξη DTS, ώστε η αποκωδικοποίηση του ήχου να περάσει ψηφιακά στον Home Cinema.

Αναρτήθηκε από: JohnZ


Αν σας άρεσε το κείμενο μπορείτε να κάνετε LIKE και VOTE παρακάτω ή αν έχετε απορίες μπορείτε να τις γράψετε στο τέλος της ανάρτησης.

VOTE για το κείμενο
VOTE για την σελίδα

Σχόλια

 1. Οι καλύτερες Οδηγίες μέχρι τώρα. ΜΠΡΑΒΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολυ επεξηγηματικό!!!!! Μπράβο!! Παρόλαυτά μόλις αρχίζω να παρακολουθώ μία ταινία έχω ήχο αλλά όχι εικόνα.... Τι κάνω λάθος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ καλό tutorial. Μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να έχεις περιεχόμενο 5.1 από Exodus; Υπάρχει κάποιο άλλο add-on που να προσφέρει τέτοια ποιότητα ήχου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χωρίς διαφήμισης και χωρίς να σβήνονται τα link απο τής ταινίες η σειρές. Όλες η ταινίες και σειρές ειναι σε 720p & 1080p. https://promovies.pro/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου