Πως να αλλάξετε τους φακέλους σας και πως θα βρείτε εντυπωσιακά εικονίδια δωρεάν


Τώρα μπορείτε να ξεφορτωθείτε μια για πάντα το συνηθισμένο εικονίδιο του φακέλους σας, με μία ποικιλία εικονιδίων που θα σας δείξω παρακάτω.

1. Μπορείτε να επισκεφτείτε το iconarchive και στην αναζήτηση να πληκτρολογήσετε την λέξη Folders. Τότε θα σας εμφανίσει πάρα πολλές φωτογραφίες εικονιδίων που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Εάν βρείτε ένα εικονίδιο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μεταβείτε στο τέλος της σελίδας και εκεί θα δείτε όλους τους φακέλους αυτής της κατηγορίας. Μπορείτε να κατεβάσετε και μικρότερου μεγέθους αλλά δεν το συνιστώ. Όταν βρείτε το εικονίδιο που σας ενδιαφέρει τότε πατήστε το κουμπί Download ICO και αμέσως θα κατεβάσει το εικονίδιο σας σε μορφή ICO.  

Προσοχή! Θα αποθηκεύσετε την φωτογραφία σας σε ένα μέρος του δίσκου σας, που να μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμο όπως παράδειγμα στα έγγραφα σας γιατί θα χρειαστεί να θυμάστε που βρίσκετε και να μην το μετακινήσετε από κει. Στην συνέχεια θα σας εξηγήσω γιατί. 

2. Ωραία, ας πούμε ότι το έχετε κάνει ήδη και βρίσκετε μέσα σε ένα φάκελο στα έγγραφα σας. Ας ονομάσουμε το φάκελο ICO παράδειγμα. Θα βρείτε τώρα τον φάκελο που θέλετε να αλλάξετε το εικονίδιο του. Θα πατήσετε δεξί κλικ στον φάκελο και θα πατήσετε στην συνέχεια Ιδιότητες. Πάνω ψηλά γράφει Προσαρμογή, πατήστε το και μετά Αλλαγή εικονιδίου.Θα σας εμφανίσει έναν πίνακα με διάφορα εικονίδια του υπολογιστή σας αλλά εσείς θα πατήσετε Αναζήτηση. Τότε θα ψάξετε και θα βρείτε τον φάκελο ICO που είπαμε πριν και θα βρείτε την φωτογραφία που αποθηκεύσατε και θα πατήσετε Άνοιγμα, ΟΚ, ΟΚ κ.τ.λ. και είναι έτοιμο. 

Τώρα, εάν πάτε στον φάκελο ICO που είναι η φωτογραφία του εικονιδίου σας και την μεταφέρετε σε έναν άλλο φάκελο, τότε ο φάκελος που έχετε φτιάξει και προσθέσατε καινούργιο εικονίδιο δεν θα μπορεί να το τρέξει γιατί θα ψάξει να βρει την φωτογραφία από το φάκελο ICO και δεν θα την βρίσκει, άρα θα πρέπει να το ξαναπρογραμματίσετε από την αρχή. Γι' αυτό σας είπα από την αρχή ότι κατεβάζετε να το βάζετε σε ένα φάκελο ΜΟΝΙΜΑ. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε και να μην σας μπέρδεψα.

Υπάρχουν όμως και άλλα εικονίδια που μπορείτε να βρείτε στο site αυτό. Μπορείτε να έχετε φακέλους που να θέλετε ανάλογα με το τι περιέχουν μέσα, να κατεβάσετε και την ανάλογη φωτογραφία.

Παράδειγμα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα φάκελο που να έχετε μέσα τις συνταγές σας. Αυτό ενδιαφέρει πιο πολύ τις γυναίκες. Δείτε παρακάτω τι εννοώ...

* Ότι ψάχνετε μόνο στα αγγλικά. Δεν αναγνωρίζει ελληνικά.


Δεν ξέρω εάν φαίνεται καλά.

Μπορείτε να οργανώσετε τους προσωπικούς σας φακέλους...
 

Τις εξόδους σας...


Μπορείτε ακόμα να μετατρέψετε δικές σας φωτογραφίες σε μορφή ICO.

3. Υπάρχει το converticon. Θα πατήσετε Get Started και θα βρείτε την φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε. Θα προσέξατε ότι δεν δείχνει τις φωτογραφίες σας. Κάτω δεξιά που γράφει Icon (ico) θα το αλλάξετε σε Image (png, gif, jpeg). Θα πατήσετε Export και θα διαλέξετε το μέγεθος 512 x 512 μόνο. Θα πατήσετε στην συνέχεια Save As και θα την αποθηκεύσετε στον φάκελο ICO ή όπως εσείς το ονομάσατε.

Τέλος!!!


Εάν έχετε απορίες ή θέλετε οτιδήποτε να προσθέσετε μπορείτε να το γράψετε στο τέλος της σελίδας στα σχόλια. Μπορείτε να κάνετε LIKE εάν σας άρεσε ή ακόμα μπορείτε να κάνετε VOTE για το κείμενο και την σελίδα μας.

VOTE για το κείμενο
VOTE για την σελίδα 

Σχόλια