Γαριδομακαρονάδα με μανιτάρια. Θα τους τρελάνετε όλους

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο Μακαρόνια Linguine
  • 1 πακέτο Γαρίδες μικρές κατεψυγμένες
  • 2 Κρέμες Γάλακτος
  • 2 κονσέρβες Μανιτάρια
  • Λίγο Κρασί Λευκό
  • Λάδι και Βούτυρο
  • Parmigiano Reggiano τριμμένο
  • Αλατοπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα μακαρόνια στον χρόνο που αναγράφει το πακέτο και αφού τα στραγγίσετε βάζετε μια κουταλιά βούτυρο και λίγο λάδι. 

2. Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και λίγο βούτυρο, προσθέτετε τα μανιτάρια και τις γαρίδες. Τσιγαρίζετε μέχρι να στεγνώσει το φαγητό και να πάρει χρώμα. 

4. Ρίχνετε το κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί. 

5. Στη συνέχεια, βάζετε τις κρέμες γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνετε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. 

6. Ρίξτε τώρα στο τηγάνι μπόλικο τριμμένο τυρί. Δοκιμάστε για να μην έχει πάρα πολύ γεύση τυριού.


Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να το γράψετε στα σχόλια στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα μας.
VOTE για την σελίδα

Σχόλια