Καραμελωμένη τηγανιά με μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Χοιρινό για τηγανιά
  • 1 ποτήρι χυμό Πορτοκάλι
  • 1 κύβο Κνορ Βοδινού
  • 1/2 ποτήρι Κόκκινο Κρασί
  • 2 κ.σ. Μέλι
  • Αλατοπίπερο 
  • 1 κονσέρβα Μανιτάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το χοιρινό έως ότου πάρει χρώμα. 

2. Μόλις ψηθεί προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά όπως το κρασί, το χυμό πορτοκαλιού, το κνορ, το μέλι και το αλατοπίπερο. 

3. Ανακατέψετε τα όλα μαζί και ρίξτε μετά τα μανιτάρια σας. Ψήστε το σε μέτρια φωτιά περίπου για 20' μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το κρέας. Όσο θα ψήνετε είναι καλό που και που να προσθέτετε λίγο νερό για να μην σας στεγνώσει. 

Όταν το κρέας σας είναι ψημένο και αρκετά μαλακό τότε είναι έτοιμο.


Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε κάποιο σχόλιο στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα μας.
VOTE για την σελίδα

Σχόλια