Σοκολατένιο κέικ που παραμένει υγρό μέσα

ΥΛΙΚΑ

  • 6 Αυγά
  • 1 κούπα του τσαγιού Ζάχαρη
  • 2 Κουβερτούρες των 125 γραμμαρίων
  • 250 γραμμάρια Βιτάμ
  • 1 1/2 κούπα του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς. 

2. Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βιτάμ με την κουβερτούρα. 

3. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά το μίγμα της κουβερτούρας, αφήνοντας το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. 

4. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. 

5. Τοποθετούμε το γλυκό μας σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε 12 λεπτά στους 250 βαθμούς

6. Αφήνουμε τουλάχιστον μισή ώρα το κέικ να κρυώσει μέσα στη φόρμα πριν το αναποδογυρίσουμε σε πιατέλα.


Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε στα σχόλια στο τέλος της σελίδα. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα μας.

VOTE για την σελίδα

Σχόλια