Λάθη που γίνονται συχνά στα πρώτα στάδια μιας σχέσης ή στο πρώτο ραντεβού ή ακόμα και στις μακροχρόνιες σχέσεις

Το πρώτο ραντεβού για δύο ανθρώπους, αντίθετου φύλου, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της γνωριμίας τους και αυτό επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την σχέση τους από τα πρώτα στάδια της μέχρι και μακροχρόνια.


Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικά από αυτά:

    Πάντα να εμπιστεύεστε τους πραγματικούς σας φίλους που προσπαθούν να σας προστατέψουν από σχέσεις που σας κάνουν κακό αλλά ποτέ αυτούς που είναι φίλοι σας μόνο στα λόγια. Ίσως να σας αποπλανήσουν με ψεύτικες ιστορίες από ζήλια και μόνο. 

    Ποτέ να μην πιέζεται ψυχολογικά είτε είναι το ταίρι σας ή την σχέση σας ή ακόμα και αν είστε παντρεμένοι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικαιώματα του και είναι υπεύθυνος για την ζωή του με οποιαδήποτε επίπτωση της. Η ζωή, μας δόθηκε για να κάνουμε αυτά που μας αρέσουν και όχι να ζούμε φυλακισμένοι. Μην τους στερείται πράγματα για να μην σας στερούν και εκείνοι.

    Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα θετικά μας αλλά και με τα αρνητικά μας. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Αυτό μας κάνει μοναδικούς και για αυτόν τον χαρακτήρα πρέπει να μας αγαπάνε. Να μην φοβάστε να δείξετε το ποιοι είστε και να μάθετε πως να αγαπάτε τους άλλους ανθρώπους και με τα αρνητικά τους. Μέσα σε μία σχέση αυτή η μη αποδοχή του εαυτού σας βγαίνει αρνητικά στο ταίρι σας. Γιατί ο άνθρωπος που ζείτε μαζί με τα χρόνια γίνεται ο καθρέπτης της ψυχής σας. 

    Ποτέ να μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Η σχέση μεταξύ δύο φύλων δεν είναι μόνο για καλοπέραση ή ερωτική αλλά πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε σωστά μεταξύ σας, να σεβόσαστε ο ένας τον άλλον και να δίνετε ευχαρίστηση, αγάπη και φροντίδα για να δέχεστε και εσείς τα ίδια συναισθήματα για να υπάρχει μία αρμονία στην σχέση σας. 

    Μία αγκαλιά, μία γλυκιά λέξη ή μια γλυκιά χειρονομία ποτέ να μην λείπει από την καθημερινότητα σας. Εκτός ότι λύνει τα προβλήματα σας, φτιάχνει ακόμα και την ψυχολογία σας. 


    Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε στα σχόλια στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα

    VOTE για την σελίδα

    Σχόλια