Το δημητριακό ζέα - Βιολογικό προϊόν

Τα βιολογικά προϊόντα είναι ένα νέο πρωτοποριακό μονοπώλιο που μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα που κάνουν καλό στην υγεία.

Το δημητριακό Ζέα ήταν ένα βιολογικό προϊόν βασικό της διατροφής των αρχαίων, με πολλά θρεπτικά συστατικά. Περιέχει αμινοξέα που αυξάνει την ζωτικές πρωτεΐνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι σημαντικό συστατικό για την λειτουργία του εγκεφάλου. Προστατεύει το σώμα γενικότερα από φλεγμονές και από τα ένζυμα του καρκινικού κυττάρου. Οι αρχαίοι με αυτό το δημητριακό παρασκεύαζαν ψωμιά για την ενδυνάμωση τους στις εκστρατείες. 

Τώρα θα το συναντήσετε σε αλεύρι με την ονομασία Ζέα και μπορείτε να το προμηθευτείτε από μαγαζιά που εμπορεύονται προϊόντα βιολογικά και να φτιάξετε το δικό σας θρεπτικό ψωμί. Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι πολύ νόστημο.

Περισσότερες πληροφορίες


Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε στο τέλος της σελίδας τα σχόλια σας ή αν θέλετε να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το θέμα. Πχ. Γιατί πρέπει να το προτιμάτε και άλλα που θα σας ενδιέφερε. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα για να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

VOTE για την σελίδα

Σχόλια