Οικολογική Συνείδηση – Ανακύκλωση

Ζούμε σε μια χώρα που την ζηλεύουνε πολλοί γιατί έχουμε ηλιόλουστο καλοκαίρι και γιατί στις περισσότερες περιοχές έχουμε πολλούς φυσικούς πόρους. Δεν έχουμε όμως κάτι σημαντικό...

που έχουν κάποιες άλλες χώρες. Οικολογική συνείδηση. Δεν είχαμε ποτέ οικολογική ζωή αλλά μπορούμε να την εσωτερικεύσουμε στην καθημερινότητα μας, να συνηθίσουμε σε αυτήν την νοοτροπία για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά, με οικολογική συνείδηση. Προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε εμάς και γενικότερα όλο τον πλανήτη. Θα μπορούσαμε να μάθουμε για αρχή πώς να ανακυκλώνουμε σωστά με αντικείμενα που είναι ανακυκλώσιμα αλλά δυστυχώς σε αυτό δεν είναι μόνο από το χέρι μας. Θα έπρεπε να υπάρχουν κάδοι σε όλες τις περιοχές ή ανά κατοικίες που να διευκολύνουν τον κόσμο να κάνει σωστή κατανομή των απορριμμάτων τους. Υπάρχουν κάποια μηχανήματα, λίγα δυστυχώς που συνήθως τις περισσότερες φορές δεν λειτουργούν. Τα ξενοδοχεία έχουν μπει σε αυτήν την διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει κάτι και σε όλα τα νοικοκυριά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. 


Εάν σας άρεσε το κείμενο μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε τα σχόλια σας στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα.
 
VOTE για την σελίδα

Σχόλια