Γρήγορος και φθηνός κορμός με τρία υλικά (πεντανόστιμο)

Ένας γρήγορος τρόπος να φτιάξετε ένα γλυκό χωρίς κούραση και χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά. Οι επισκέπτες σας θα ξετρελαθούν και δεν θα πιστεύουν ότι ήταν τόσο εύκολο.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας!!!

ΥΛΙΚΑ 

  • 400γρ. νουτέλα
  • 1 1/2 πακέτο πτί-μπερ θρυμματισμένα
  • 200γρ. κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έως ότου γίνει σαντιγί. 

2. Μόλις πήξει θα το ανακατέψτε με την νουτέλα και μετά στην συνέχεια θα ρίξετε τα μπισκότα θρυμματισμένα και θα ανακατέψτε ξανά. 

3. Θα το βάλετε σε μία λαδόκολλα και θα το κλείσετε έτσι ώστε να σχηματιστεί ένας κορμός, σαν το σαλάμι. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και άλλα σχέδια αλλά όσο μπορείτε πιο μικρό για να είναι εύκολο στο κόψιμο και γιατί ένα μικρό κομμάτι είναι πολύ μπουχτιστικό. Πρέπει να το κλείσετε καλά με την λαδόκολλα από παντού και στο τέλος θα το βάλετε στην κατάψυξη. 

4. Σε 2 ώρες θα είναι έτοιμο. Αφαιρέστε την λαδόκολλα με προσοχή και αφήστε το για μερικά λεπτά να ξεπαγώσει. Κόψτε τα κομμάτια σας και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο. Το γλυκό σας είναι έτοιμο για να ξετρελάνετε τους επισκέπτες σας.


Εάν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε στα σχόλια στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα.

VOTE για την σελίδα

Σχόλια