Θέλετε να κερδίσετε μια θέση σε μία επιχείρηση; Δείτε τρόπους για να εντυπωσιάσετε


Θέλετε να εντυπωσιάσετε τον εργοδότη αλλά πιθανόν όπως και πολύ άνθρωποι σας καταβάλει το άγχος; Είναι λογικό, μην πανικοβάλλεστε.


Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που εντυπωσιάζουν που είναι πολύ σημαντικοί για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Καταρχήν η πρώτη επαφή μαζί σας σχετίζεται με το ότι ήταν ικανοποιημένος με το βιογραφικό σας. Άρα με ένα πολύ καλό βιογραφικό σίγουρα θα τον κερδίσετε. Ψάξτε στο ίντερνετ, υπάρχουν κλασικά βιογραφικά αλλά και μοντέρνα που είναι πολύ εντυπωσιακά. Παράδειγμα: Ένα νέο πρωτοποριακό βιογραφικό είναι το ευρωπαϊκό που έχει μοντέρνα στοιχεία.

Σας τηλεφωνεί άρα περάσατε το πρώτο τεστ. Τώρα πρέπει να συναντηθείτε για να σας γνωρίσει. Τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα είναι πολύ σημαντικά για να κάνετε εντύπωση. Μπαίνετε μέσα, όσο άγχος και να έχετε μην ξεχάσετε αυτά τα 3 δευτερόλεπτα. Χαμογελάστε και δώστε του το χέρι σας. Η χειρονομία αυτή τον έχει κερδίσει σίγουρα.

Καθίστε στην καρέκλα όταν σας το ζητήσει ο ίδιος για να δείξετε σεβασμό. Πρέπει  να είστε άνετοι και αυτό θα φανεί με την μη λεκτική του σώματος σας. Το σώμα, μας προδίδει πάντα. Προσπαθήστε να νιώσετε καλά έχοντας σαν σκέψη ότι έχετε το πάνω χέρι της συζήτησης. 

Οι απαντήσεις σας να είναι απλές και κατανοητές. Μην σας καταβάλει το άγχος και αρχίσετε να μιλάτε ακατάπαυστα. Όταν περιγράφετε στοιχεία του εαυτού σας μην λέτε ψέματα, να μην υποτιμάτε τον εαυτό σας αλλά και να μην υπερβάλετε. Γιατί τα ψέματα αποκαλύπτονται στην πορεία, αν υποτιμήσετε τον εαυτό σας θα δώσετε την εντύπωση αδυναμίας και αν υπερβάλετε θα του δημιουργήσετε φόβο. Αν αναδεικνύετε τα προσόντα σας με αληθινά και πιστευτά κριτήρια σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Οι εργοδότες για να ξέρετε και εσείς, όταν θέλουν να σας γνωρίσουν ξέρουν ήδη τα πάντα για σας, τα ψάχνουν όλα με λεπτομέρεια. Όταν θέλουν να συναντηθείτε είναι μόνο για να σας γνωρίσουν και για να εξακριβώσουν τα στοιχεία και τις δεξιότητες σας.


Εάν σας άρεσε το κείμενο μπορείτε να κάνετε LIKE ή να γράψετε τα σχόλια σας στο τέλος της σελίδας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε VOTE για την σελίδα.
 
VOTE για την σελίδα 

Σχόλια